Info


Volta ontwerpt voor wie goed doet (maar geen geld heeft)


Heb je een organisatie, project of idee waarmee je een positieve bijdrage levert aan de samenleving? Is je drijfveer niet om geld te verdienen maar om iets waardevols neer te zetten en het verschil te maken?

 

 Volta maakt graag mooie en functionele ontwerpen voor mensen en organisaties die goed doen. Ook als er geen geld is. Gewoon omdat wij het belangrijk vinden dat zij zich professioneel kunnen profileren en kunnen bereiken wie en wat zij willen bereiken. Zo maakten wij een boek met kunstwerken en recepten van mensen met een beperking. Voorzagen wij een basisschool van een frisse nieuwe huisstijl en ontwierpen diverse catalogi voor een jong kunstenaarscollectief - voor nop.

 

Met Volta_voor_nop geven wij elk half jaar een goed doel, sociaal ondernemer, innovatief en/of duurzaam project, maatschappelijk initiatief of culturele organisatie de kans om een nopdracht te laten uitvoeren door Volta. De ene keer gaat het om een logo-ontwerp, de andere keer om een campagneconcept, een app of een boekwerk. Dit keer werkten we aan een nopdracht voor de jonge sociaal ondernemers van aGreenStory.

Het resultaat is een interactieve header voor deze website van aGreenStory. Voor nop!

 

De volgende mogelijkheid om je aan te melden voor een nopdracht kondigen we aan op Facebook. Vind ons leuk en hou het in de gaten!

 

 

 aGreenStory