Info

inspiratie

Ontroerd door natuur, gegrepen door muziek. Gefascineerd door wetenschap en meegevoerd door de snelheid van nieuwe technologie. Wij verwonderen ons. Over de wereld van nu, van straks of juist van eeuwen geleden. We bewonderen denkers en durvers, mensen die ons kunnen inspireren. Die onze kijk op ‘wat er toe doet’ kunnen voeden.


lees meer >> inspiratie artikelen

Volta_Thinks_Visual

Denkkracht voor mensen, merken en zaken

Lees meer >>

Volta thinks big

Volta kan de wereld aan. Ok, misschien niet de hele wereld, maar dan toch wel de wereld van merken, ontwerpen, campagnes, communicatie, strategie, traditionele en nieuwe media.

 

Een stap verder

Het Volta-team is geselecteerd op veelzijdigheid. En wat we zelf niet (voldoende) in huis hebben, vinden we in ons vaste netwerk van specialisten: copywriters, regisseurs, web-techneuten, animatoren, fotografen. Wij durven groot te denken omdat wij graag werken voor klanten met lef. Uw ambitie is de brandstof voor onze innovatieve en creatieve slagkracht. En zo komen we allebei een grote stap verder.

 

'Dogs will always be attracted to calm, assertive energy'

Cesar Milan

Wat doet Volta dan zoal?

Dat is best veel.

Lees meer >>

Volta thinks ahead

Bij Volta kiezen we niet steevast de kortste weg. We willen namelijk dat u echt verder komt door ons in te schakelen.

 

Meedoen

Wij komen niet met snelle korte-termijn-oplossingen maar bedenken toekomstbestendige middelen voor alle media, kanalen en dragers. Die werkwijze vraagt er wel om dat wij in een vroeg stadium kunnen meedenken en -doen. Dat we - bij de wat complexere trajecten - kunnen opereren vanuit het hart van de organisatie. We kruipen dan in de huid van de klant en voeren een open dialoog over strategie, imago, ambitie, visie, bereik, impact en doelgroepen.

 

Voor wie werken wij

Lees meer >>

Volta thinks small

Ook Volta is klein begonnen en hoewel dat toch alweer ruim 20 jaar geleden is, weten we nog maar al te goed hoe dat was. Je ambities zijn zó veel groter dan je budget. Je hebt prachtige plannen, maar hoe vertel je de wereld erover?

 

Kom praten

Bij Volta staat de deur open voor start-ups met idealen. Kom praten.

Ook voor bestaande organisaties met een kleiner budget en een innovatief / duurzaam / cultureel product, een dringende boodschap en/of een creatieve carte blanche trekken wij regelmatig tijd uit. Gewoon omdat we dat leuk en belangrijk vinden.

 

‘Be realistic, ask the impossible’

The Sex Pistols