Info

Lezen in laagjes

E-Zine BPD: GO18

‘Vergroten van vernieuwingskracht’ is een belangrijke pijler in de strategie van gebiedsontwikkelaar BPD. Dat konden wij natuurlijk mooi doorvertalen in de vorm en inhoud van het interne e-zine Go18.

Lees meer >>

Viraal

campagne Lister

Lister (voorheen SBWU) goes viral

Van ‘SBWU’ naar ‘Lister’: het is nogal een stap. De naamsverandering van de Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht mag dan ook niet ongemerkt voorbijgaan.

Lees meer >>

Toekomst voor de tuinbouw

App

Verschil maken begint vaak met een goede voorbereiding. Voor Rabobank was de Floriade hét moment om een studie te publiceren naar de toekomst van de Nederlandse tuinbouw.

Lees meer >>

Staat als een huis

Website

Nederland kent ongeveer 50.000 Rijksmonumenten waarvan er zo’n 4.000 meedoen met de Open Monumentendag. Een website ontwerpen en bouwen voor Open Monumentendag is dan ook een kunststukje in informatieorganisatie en functionaliteit.

Lees meer >>

Let the games begin!

Game

Lees meer >>

Zoekt en gij...

website

...zult vinden. Één van de belangrijkste punten uit het programma van eisen van deze nieuwe website was een gebruiksvriendelijk zoeksysteem binnen van het woningaanbod van Beter Wonen Vechtdal.

Lees meer >>

App'je eitje

App 'Markt van de leg'

Als de ‘food & agri bank’ van Nederland is Rabobank altijd op zoek naar manieren om ontwikkeling van de branche te stimuleren. En Volta denkt graag mee. Voor de Nederlandse legpluimveehouderij stelden wij voor een informatieve app te maken, met een redactionele opzet.

Lees meer >>

Vele wegen leiden naar Rome

website

Een sterke portfolio online brengen is de kunst niet. Volta ontwikkelde voor MAB Development een gebruiksvriendelijke CMS website waarin tal van kruisverbanden worden gelegd tussen projecten, landen en plaatsen, MAB vertegenwoordigers en gerelateerde nieuwsitems.

Lees meer >>

Messcherpe website

Bekijk de website

Lees meer >>

Go Digital!

App

Steeds vaker raken onze opdrachtgevers overtuigd van de enorme communicatieve kracht van een gedigitaliseerd jaarverslag of -bericht. Ook met het jaarlijkse Vastgoedberichtvan opdrachtgever FGH Bank maakte we dit jaar de overstap van print naar digitaal.

Lees meer >>

Eerste hulp bij investeren in vastgoed

Website

Het was een pittige klus: de website vastgoedregioanalyse.nl van FGH Bank. Een omvangrijke site boordevol gedetailleerde interactieve kaarten en grafieken die laten zien waar (en waarom) het wijs is te investeren in kantoren, winkels, bedrijfsruimte of huurwoningen.

Lees meer >>